CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 13, 2009

mengidam la plak...!!!!

disebabkan ari ni aku dlm keadaan yg agak sedih, ttiba je aku nk mkn ESKRIM.... nk eskrim!!!!! aku nk vanila la.... sape nk blnja aku eskrim???? dh lma la aku x mkn eskrim wlwpun aku dh mkn mggu lepas.... ntah nape la kl aku sedih ke geram ke n ape2 je perasaan aku, aku nk mkn eskrim... cmne la aku x jd "comel" cmni....wakakaka... lawak utk diri sndiri...hehehe... tp seyes la aku nk mkn eskrim...lps je aku mkn eskrim, aku dh ok la... aku lupa apa yg ptt aku lupa for today la... aiya!! ttiba je t'ingt knangan lama... for those yg tau tu, buat2 xtau la erk... tapi ntah la... stiap kali aku nk mkn eskrim je, aku t'ingt...huhuhuhuhu....(konon2 sedih la ni) ha!! sape la nk join aku mkn eskrim ni.... jom la... hmmmm....  aku btul2 nk bli nnt...xkisah la ape pun jnisnya.... tu la yg aku tau kl aku dlm keadaan "x waras".... xpe la.. aku bukannya sshkan org len pun... ala.. skali skala x salah kn???? x psl la aku jd xbtl ari ni... ni sume psl result la... ish..!! x psl result yg disalahkn...hahaha.... =)

 

5 comments:

daGr8Sen$eiFara said...

nk eskrim!! nk eskrim gak!!
blanjer sayer hazirah!!
ngee~
tension gak weyh..
de mcm2 mende yg menyesakkan otak den nehh..huhuu.. ='(

sahabat-nan said...
This comment has been removed by the author.
me and myself said...

xpe kakakku....
let be by gone be by gone....
chill...!!!
=)

wan dome said...

me!! me!!
pick me!!
dah loncat tinggi2 nieh,
sambil melambaikan tgn kat ats.

me and myself said...

ko nk gk ke wan??? ha..!!! ko p je koop pastu ko beli eskrim ea... so dpt la mkn eskrim...hehhe...